Slik gjenoppretter du standardinnstillinger for programmet

Du kan når som helst gjenopprette programinnstillingene som anbefales av Kaspersky. Når innstillingene er gjenopprettet, brukes Optimalt sikkerhetsnivå for alle beskyttelseskomponenter.

Slik gjenoppretter du standardinnstillingene for programmet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Knappen Innstillinger-knappen nederst i hovedvinduet.

Vinduet Innstillinger vil da åpne.

3. Velg delen Administrer innstillinger.
  4. Klikk på lenken Gjenopprett for å kjøre veiviseren for gjenoppretting av innstillinger.
  5. Klikk på Neste.

Vinduet for veiviseren viser fremdriften for gjenoppretting av programinnstillingene tilbake til standardinnstillingene konfigurert av Kasperskys eksperter.

6. Når standardprosessen for gjenoppretting av programinnstillinger er ferdig, klikker du på Fullført.